Naša priča

Artium je tim čini kreativni trojac, koji će vaše vjenčanje i svaki drugi Vama poseban događaj pretvoriti u bajku. Sve što je vama posebno, dozvolite si učiniti još posebnijim uz naše stručno vodstvo i ideje.

Složili smo glave i odlučili profesionalno baviti se sa poslom u kojem smo prepoznati. Poduzeće čine osnivači Katarina i Armin, ujedno i bračni par koji iz prve ruke razumiju važnost dana vjenčanja. Tim upotpunjava nimalo manje važna Anđela sa svojim nadasve kreativnim i uvijek sviježim  idejama.

Vrata Artium studija otvorena su svima koji žele svoje ideje pretvoriti u stvarnost. Djevojke nerijetko sanjaju od malih nogu svoje vjenčanje. Mladići znaju da žele zabilježiti svaki trenuta sa posebnom ženom. Artium tim će vaše ideje saslušati najpozornije moguće, potruditi se upoznati Vas kako bi Vaš dan vjenčanja bio zaista Vaš u punom smislu. Prilagođen svakim, pa i najmanjim detaljem Vama osobno.

Vjančanje je dan obećanja- Vjenčanje je dan kada obećajete jedno drugom sebe i taj dan nebi trebali prepuštati oklonostima. Isplanirali ste se vjenčati a ostalo prepustite nama. Mi vjenčanje smatramo jako ozbiljnim činom i prema istom se tako i odnosimo. Mi Vam za dan Vašeg vjenčanja obećajemo kako ništa neće biti prepušteno prilici. Tu smo kako bi Vaš dan zasijao u Vašoj ljubavi.

Znanje u organizaciji, vodstvu i usmjerena oka na lijepo i skladno te iskustvo u  izradi cvjetnih dekoracija, personaliziranih poklon dekoracija, pozivnica, čestitki, zahvalnica/darova za goste, stvorit će vaš događaj vrijednim sjećanja.

Showroom artium dekorativnog studia nalazi se na glavnom trgu u stranom gradu Labinu, gdje Vas čeka profesionalni tim koji će vam se u potpunosti posvetiti.

                       Katarina

 

je kreativni vođa tima. Predanim radom i perfekcionizmom trudi se osigurati da svaki detalj odgovara savršeno lokaciji na kojoj se odvija vjenčanje, a posebno karakteru i osobnosti mladenaca. Draga, opuštena i topla, ona je osoba koja sluša želje klijenata i razumije njihove brige te ih na poseban način pretače u jedinstvenu priču o njihovoj ljubavi. Osoba je od povjerenja koja u svakoj prigodi pronalazi prave riječi i rješenja, od prvog susreta do ključnih trenutaka na dan vjenčanja. Zahtjevniji dio planiranja vjenčanja svakako je pravni aspekt aplikacije za vjenčanje u Hrvatskoj za strance. Katarina  rješava većinu najzahtjevnijih zadataka iza scene ona je sidro Artiuma .

Ona se brine o ambijentu, dizajnu i dekoru koji mora biti sljubljen s prostorom, ali i odražavati karakter para za koji je krojen.

                         Armin

 

je tehničar svakog vjenčanja. Iskustvom u organizaciji i vodstvu čine ga nepobijedivim u izboru tehničkih riješenja za provedbu dana vjenčanja bez ikakvih poteškoća. Ne postoji nemogućnost riješavanja provedbe planiranih događaja uz njegovo prisutstvo, usmjeravanja i rad. Glazbenik po svojoj vokaciji, unosi harmoniju u svaki dio planiranja vjenčanja na način da vjenčanje postaje savršena kompozicija. Njegova je uža specijalnost odabir izuzetnih glazbenika i općenito zabava je dio u kojem je izniman autoritet.

                           Anđela

 

je nepobjedivi majstor u provedbi ideja u stvarnost. Izuzetno dobra snalažljivost u izboru lokacije, materijala i tajminga kako bi svaka ideja zasjala očekivanim svijetlom samo su dio vrlina koje krase ovu smirenu, kreativnu osobu. Rješava situacije s nevjerojatnom lakoćom i pozitivnim stavom, što pruža, kako mladenki, tako i ostalim članovima tima strahovit osjećaj mira i povjerenja. Anđelino umijeće življenja ogleda se u besprijekornom ukusu prema gastronomiji, koji je svakako bitan dio svakog vjenčanja.

S Anđelom, ništa, ama baš ništa, nije nemoguće.