Vjenčanja

PLANIRANJE I DIZAJN VJENČANJA

Ukoliko odlučite cjelokupnu organizaciju prepustiti nama, za Vas kreiramo detaljan koncept, kao i odabir lokacije i svih dobavljača/pružatelja usluga koji čine sastavni dio vjenčanja u skladu s dogovorenim proračunom te koordinaciju na sam dan.

Cjelokupna organizacija uključuje sljedeće aktivnosti:

1. Prijava ceremonije vjenčanja i obavljanje svih pravnih predradnji vezano za potrebnu dokumentaciju
2. Odabir lokacije vjenčanja i sve popratne radnje
3. Odabir dobavljača/pružatelja usluga i suradnika sukladno specifičnim zahtjevima mladenaca
4. Menadžment i dizajn vjenčanja koji uključuje koordinaciju dobavljača/pružatelja usluga, definiranje cijena njihovih usluga, plaćanja i ekspertizu vezano za isto kao i zajamčenu originalnost koja uključuje dodatnu vrijednost u vidu glazbe, kulture ili tematske proslave.
5. Koordinacija na sam dan vjenčanja koja podrazumijeva potpunu odgovornost za svaki detalj, od transporta gostiju, tijeka ceremonije, koordinacije rada svih suradnika (cateringa, cvijeća, fotografa i ostalih). Jednako tako, na usluzi smo svim vašim gostima u svakom trenutku kako bi se osjećali opušteno i zadovoljno, kako u Hrvatskoj, tako i na samoj proslavi vjenčanja

Pošaljite upit

DIZAJN I DEKORACIJA VJENČANJA
Ukoliko odlučite dizaj vjenčanja i dekoraciju prepustiti nama. Dizajnirati ćemo Vaše vjenčanje posebno za Vas te se pobrinuti da svaka dekoracija bude shodno tome postavljena.

Dizajn i dekoracija vjenčanja uključuju sljedeće aktivnosti:

1. Izrada personaliziranog wedding idea boarda
2. Odabir dobavljača/pružatelja usluga i suradnika sukladno specifičnim zahtjevima mladenaca
4. Menadžment i dizajn vjenčanja koji uključuje koordinaciju dobavljača/pružatelja usluga, definiranje cijena njihovih usluga, plaćanja i ekspertizu vezano za isto kao i zajamčenu originalnost kulture ili tematske proslave.
5. Provedbu postavljenja dekoracija vjenčanja

Pošaljite upit

KOORDINACIJA

Organizirali ste sve potrebno za vaše vjenčanje, ali ste postali svjesni da nećete stići sve nadgledati i da je potrebno uskladiti tisuću detalja kako bi sve bilo savršen. Kako bi u potpunosti izbjegli mogući stres i prepustili se uzbuđenju svog predivnog dana, trebate nekog tko će sve ono što ste dogovorili provesti u djelo, netko na koga ćete se osloniti i netko tko će biti tu ako se dogodi nešto nepredviđeno. S punim povjerenjem nam predajte tu obvezu.

Mi ćemo biti odgovorni za svu komunikaciju s dobavljačima/pružateljima usluga, gostima i nepredviđenim situacijama tijekom održavanja vjenčanja. Točka na „i“ cijelog vjenčanja,koji ste mjesecima organizirali, bit će upravo ležerna atmosfera, vrhunska usluga i zadovoljstvo na vašim licima i licima vaših gostiju.

Ova usluga uključuje:

1. Doček gostiju na odabranoj lokaciji gdje se ceremonija vjenčanja održava
2. Koordinacija i komunikacija s dobavljačima i ostalim pružateljima usluga
3. Komunikacija s gostima o detaljima tijeka ceremonije, prijevoza, smještaja i posebnih zahtjeva
4. Rješavanje izvanrednih situacija

 

Pošaljite upit

PRONALAŽENJE MJESTA PRIJEMA I ODRŽAVANJA VJENČANJA

Odabir prave lokacije ključni je element u organizaciji ceremonije vjenčanja. Možda niste sigurni kako bi vaše vjenčanje točno trebalo izgledati. Možda niste upoznati s mnoštvom divnih lokacija koje Dalmacija skriva. Možda imate neku lokaciju u primisli,ali vam nedostaje vremena oko organizacije same ceremonije. Zahvaljujući činjenici da cijeli život živimo ovdje i volimo ovaj dio svijeta, s jedne strane, te znanju o organizaciji događaja na idealnim mjestima i njihovim zakonitostima i specifičnostima s druge strane, nudimo vam ekspertizu u pronalasku idealne lokacije za održavanje vašeg vjenčanja.

Ova usluga uključuje:

1. Uvodni sastanak na kojem osmišljavamo osnovni koncept same ceremonije imajući u vidu vaše zamisli i predviđeni proračun
2. Prijedlog većeg broja lokacija s detaljima koji se osnovnih obilježja lokacije, sadržaja i infrastrukture koju nudi,s popratnim slikama i cijenama
3. Zajednički posjet lokacijama
4. Dogovor oko konačne cijene, predbilježba i plaćanje
5. Potpisivanje ugovora o najmu lokacije

 

Pošaljite upit

POJEDINAČNE USLUGE

Ukoliko trebate pomoć oko dobavljanja neke od usluga neophodnih za organizaciju vjenčanja, a niste u mogućnosti to obaviti ili imate dilemu oko izbora iste, prepustite nama da vam sugeriramo najkvalitetnije pružatelje usluga u skladu s vašim proračunom. Na taj način će vaša svadba biti zaokružena cjelina po vašoj mjeri.

Ova usluga uključuje:

1.Detaljan razgovor o specifičnostima koje pružatelj usluge mora zadovoljavati
2. Popis dobavljača/pružatelja usluga s njihovom ponudom, karakteristikama poslovanja, cijenama i popratnim materijalom.
3. Sastanak i pregovaranje s pružateljima usluga/dobavljačima

Pošaljite upit

DODATNE AKTIVNOSTI

Hrvatska je zemlja vrhunske zabave i dobrog raspoloženja i samim tim inspirativno mjesto za svaki tip proslave koju možete zamisliti. Stojimo Vam na raspolaganju u organizaciji djevojačke/momačke večeri, prosidbe, godišnjice braka ili veze, rođendana, proslava poslovnih uspjeha, diplome itd. Jednako tako Vam možemo pomoći nudeći sadržaje glazbenog, folklornog, dekorativnog i sadržaja alternativne prirode na proslavi ili pri boravku u Hrvatskoj (čuvanje djece, plesni tečaj, klape, turistički vodič, ronjenje, putovanje brodom, vatromet, ekskluzivni catering…)

Pošaljite upit

IZRADA CVIJETNIH DEKORACIJA

Ukoliko imate potrebu za cvijetim dekoracijama, buketima, aranžmanima za Vaše vjenčanje, rođenje, krštenje, proslave diploma i svih drugih prilika obratite nam se sa povjerenjem. Svakodnevno nudimo veći izbor sviježeg cvijeća i popratnih dekora. Anđela će Vam rado osmisliti posebnu cvijetnu poslasticu koja će osviježiti i obogatiti svaku Vašu posebnu priliku.

Pošaljite upit

 

NAJAM DEKORATIVNIH PREDMETA

Svakodnevno nudimo mogućnost najma dekorativnim predmeta. Ukoliko ste odlučili sami okušati se u dekoru vašeg eventa a voljeli bi isti obogatiti ukrasnim vazama, svijećnjacima, ogledalima, stolicama i ostalim predmetima budite slobodni kontaktirati nas.

Ova usluga uključuje:

1. Detaljan razgovor o specifičnostima potreba
2.Ponudu sa popisom dekorativnih predmeta, sa cijenama i popratnim materijalom
3. Osobno preuzimanje ili dostavu na dogovorenu lokaciju
4. Osoban povrat unajmljenih predmeta ili preuzimanje na dogovorenoj lokaciji

Pošaljite upit